Huishoudelijke hulp - Residentie Buitenzorg
Adoe, ramah tamah in een sfeer van tempo doeloe met de geur van verse boemboes?’ Bij Residentie Buitenzorg is dit dagelijkse kost. In onze WLZ gecertificeerde zorginstelling staan warmte, gastvrijheid en respect voorop. Ons zorgaanbod is zeer compleet en bestaat uit dagverzorging, thuiszorg, verpleeghuiszorg, huishoudelijke zorg en maaltijdvoorziening. Wij zijn gespecialiseerd in wonen, zorg en welzijn voor Indische en Molukse ouderen of ouderen die zich met onze cultuur verwant voelen. Onze ervaring is dat ouderen met een Surinaamse of Antalliaanse achtergrond zich ook thuisvoelen in onze doelgroepgerichte zorg. In het Noorden en Oosten van Nederland zijn we dé full-service woonzorgorganisatie voor cultuurspecifieke zorg met roots in de gordel van smaragd. We zijn gevestigd in Groningen, Assen, Drachten en Almelo.
Indonesische ouderenzorg, senang zorg, senang, molukse ouderenzorg, chinese ouderenzorg, thuiszorg, moluks, indonesisch, dagbesteding, indonesische maaltijden, molukse maaltijden, ouderenzorg almelo, ouderenzorg groningen, ouderenzorg assen, ouderenzorg drachten, assen, drachten, groningen, almelo, antilliaanse ouderenzorg, surinaamse ouderenzorg, verzorgingstehuis, maaltijdservice, bejaardentehuis, woonzorgcentra, residentie buitenzorg, adeline schiphuis, alfons schiphuis, nederlandse-indische ouderen, allochtone ouderen, nederland, indonesie, china, indische ouderenzorg
15564
page-template-default,page,page-id-15564,bridge-core-2.4.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-22.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive
 

Huishoudelijke hulp

Kunt u zelf het huishouden niet meer doen? Mogelijk komt u in aanmerking voor een indicatie huishoudelijke hulp. Huishoudelijke hulp bestaat bijvoorbeeld uit stofzuigen, ramen lappen, het sanitair en de keuken schoonmaken. Wij kunnen deze huishoudelijke taken van u overnemen. In sommige gevallen is er meer ondersteuning nodig, bijvoorbeeld bij het regelen van financiën of het plannen van dagelijkse activiteiten. In die situaties bieden wij tevens individuele begeleiding. Huishoudelijke hulp en individuele begeleiding vallen onder de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). De gemeente is hiervoor verantwoordelijk.

  • Aanvraag: U kunt huishoudelijke hulp en individuele begeleiding aanvragen via het Wmo-loket van de gemeente. We helpen u daarbij als dat nodig is. In Groningen is de gemeente opgedeeld in 4 gebieden. De gemeente bepaald welke organisatie in welk gebied huishoudelijke hulp op basis van de WMO mag aanbieden.
    Residentie Buitenzorg kan huishoudelijke hulp op basis van de WMO aanbieden in Selwert, Paddepoel en Vinkhuizen. Daarnaast bieden wij in onderaanneming van AtHomeFirst ook huishoudelijke hulp aan in gebied West.
  • Eigen bijdrage: Voor de huishoudelijke hulp en individuele begeleiding betaalt u een eigen bijdrage. De hoogte van uw eigen bijdrage stelt de gemeente vast op basis van uw inkomen en vermogen.
  • Locaties: Groningen, Almelo.