Residentie Buitenzorg - Ouderenzorg in Almelo
Adoe, ramah tamah in een sfeer van tempo doeloe met de geur van verse boemboes?’ Bij Residentie Buitenzorg is dit dagelijkse kost. In onze WLZ gecertificeerde zorginstelling staan warmte, gastvrijheid en respect voorop. Ons zorgaanbod is zeer compleet en bestaat uit dagverzorging, thuiszorg, verpleeghuiszorg, huishoudelijke zorg en maaltijdvoorziening. Wij zijn gespecialiseerd in wonen, zorg en welzijn voor Indische en Molukse ouderen of ouderen die zich met onze cultuur verwant voelen. Onze ervaring is dat ouderen met een Surinaamse of Antalliaanse achtergrond zich ook thuisvoelen in onze doelgroepgerichte zorg. In het Noorden en Oosten van Nederland zijn we dé full-service woonzorgorganisatie voor cultuurspecifieke zorg met roots in de gordel van smaragd. We zijn gevestigd in Groningen, Assen, Drachten en Almelo.
Indonesische ouderenzorg, senang zorg, senang, molukse ouderenzorg, chinese ouderenzorg, thuiszorg, moluks, indonesisch, dagbesteding, indonesische maaltijden, molukse maaltijden, ouderenzorg almelo, ouderenzorg groningen, ouderenzorg assen, ouderenzorg drachten, assen, drachten, groningen, almelo, antilliaanse ouderenzorg, surinaamse ouderenzorg, verzorgingstehuis, maaltijdservice, bejaardentehuis, woonzorgcentra, residentie buitenzorg, adeline schiphuis, alfons schiphuis, nederlandse-indische ouderen, allochtone ouderen, nederland, indonesie, china, indische ouderenzorg
15494
page-template-default,page,page-id-15494,bridge-core-2.4.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-22.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16095
 

Almelo

Naast de locaties Groningen, Drachten en Assen is er ook een locatie in Almelo, aan de Rijnstraat, om cultuurspecifieke zorg en ondersteuning ook voor ouderen in Overijssel aan te kunnen bieden.

In Almelo hebben wij de volgende zorgdiensten. Klik op de diensten hieronder voor meer informatie.

– Thuiszorg
– Dagverzorging
– Huishoudelijke hulp

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op: 050-368 60 90 of info@residentiebuitenzorg.nl

Dagverzorging
Rijnstraat 35
7607 PC Almelo

Wij verhuren zorgappartementen aan de Rijnstraat in Almelo. Heeft u interesse in de zorgappartementen? We informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden. U kunt hiervoor contact opnemen met ons hoofdkantoor via de mail of per telefoon.