Residentie Buitenzorg - Ouderenzorg in Groningen
Adoe, ramah tamah in een sfeer van tempo doeloe met de geur van verse boemboes?’ Bij Residentie Buitenzorg is dit dagelijkse kost. In onze WLZ gecertificeerde zorginstelling staan warmte, gastvrijheid en respect voorop. Ons zorgaanbod is zeer compleet en bestaat uit dagverzorging, thuiszorg, verpleeghuiszorg, huishoudelijke zorg en maaltijdvoorziening. Wij zijn gespecialiseerd in wonen, zorg en welzijn voor Indische en Molukse ouderen of ouderen die zich met onze cultuur verwant voelen. Onze ervaring is dat ouderen met een Surinaamse of Antalliaanse achtergrond zich ook thuisvoelen in onze doelgroepgerichte zorg. In het Noorden en Oosten van Nederland zijn we dé full-service woonzorgorganisatie voor cultuurspecifieke zorg met roots in de gordel van smaragd. We zijn gevestigd in Groningen, Assen, Drachten en Almelo.
Indonesische ouderenzorg, senang zorg, senang, molukse ouderenzorg, chinese ouderenzorg, thuiszorg, moluks, indonesisch, dagbesteding, indonesische maaltijden, molukse maaltijden, ouderenzorg almelo, ouderenzorg groningen, ouderenzorg assen, ouderenzorg drachten, assen, drachten, groningen, almelo, antilliaanse ouderenzorg, surinaamse ouderenzorg, verzorgingstehuis, maaltijdservice, bejaardentehuis, woonzorgcentra, residentie buitenzorg, adeline schiphuis, alfons schiphuis, nederlandse-indische ouderen, allochtone ouderen, nederland, indonesie, china, indische ouderenzorg
15454
page-template-default,page,page-id-15454,bridge-core-2.4.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-22.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16095
 

Groningen

In Groningen bevindt zich het hoofdkantoor van Residentie Buitenzorg aan de Grote Beerstraat 202-2. Op deze locatie leveren wij de volgende diensten:

  • Verpleeghuiszorg
  • Thuiszorg in onze appartementen of in de omgeving bij u thuis
  • Dagbesteding / individuele begeleiding
  • Huishoudelijke hulp in onze appartementen of in de omgeving bij u thuis
  • Maaltijdvoorziening
  • Jaarlijkse buurtactiviteiten

Doordat de zorgvoorzieningen en dagbesteding zich op dezelfde locatie bevinden, ervaren onze bewoners een gevoel van saamhorigheid. Dit draagt bij aan het veilig en senang wonen.

Wij verhuren zorgappartementen aan de Grote Beerstraat in Groningen. Heeft u interesse in een zorgappartement? We informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden. U kunt hiervoor contact opnemen met ons hoofdkantoor via de mail of per telefoon.

Hoofdkantoor
Grote Beerstraat 202-2
9742 SH Groningen
050-3686090
info@residentiebuitenzorg.nl

Zorgunit
Grote Beerstraat 200
9742 SH Groningen

Dagverzorging
Grote Beerstraat 204
9742 SH Groningen