Kwaliteitsverslag - Residentie Buitenzorg
Adoe, ramah tamah in een sfeer van tempo doeloe met de geur van verse boemboes?’ Bij Residentie Buitenzorg is dit dagelijkse kost. In onze WLZ gecertificeerde zorginstelling staan warmte, gastvrijheid en respect voorop. Ons zorgaanbod is zeer compleet en bestaat uit dagverzorging, thuiszorg, verpleeghuiszorg, huishoudelijke zorg en maaltijdvoorziening. Wij zijn gespecialiseerd in wonen, zorg en welzijn voor Indische en Molukse ouderen of ouderen die zich met onze cultuur verwant voelen. Onze ervaring is dat ouderen met een Surinaamse of Antalliaanse achtergrond zich ook thuisvoelen in onze doelgroepgerichte zorg. In het Noorden en Oosten van Nederland zijn we dé full-service woonzorgorganisatie voor cultuurspecifieke zorg met roots in de gordel van smaragd. We zijn gevestigd in Groningen, Assen, Drachten en Almelo.
Indonesische ouderenzorg, senang zorg, senang, molukse ouderenzorg, chinese ouderenzorg, thuiszorg, moluks, indonesisch, dagbesteding, indonesische maaltijden, molukse maaltijden, ouderenzorg almelo, ouderenzorg groningen, ouderenzorg assen, ouderenzorg drachten, assen, drachten, groningen, almelo, antilliaanse ouderenzorg, surinaamse ouderenzorg, verzorgingstehuis, maaltijdservice, bejaardentehuis, woonzorgcentra, residentie buitenzorg, adeline schiphuis, alfons schiphuis, nederlandse-indische ouderen, allochtone ouderen, nederland, indonesie, china, indische ouderenzorg
16202
page-template-default,page,page-id-16202,bridge-core-2.4.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-22.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive
 

Kwaliteitsverslag

Het kwaliteitsverslag geeft een beeld van de ontwikkeling van de kwaliteit van Stichting Residentie Buitenzorg ten aanzien van de zorgdienstverlening op grond van de Wet langdurige zorg (Wlz) en Zorgverzekeringswet (Zvw).

Van belang is dat de visie van de organisatie gedragen blijft. Namelijk het met respect leveren van warme, persoonsgerichte en cultuurspecifieke zorg. Hierbij is de cultuur van onze doelgroep een belangrijk uitgangspunt.
De doelgroep bestaat uit Indische en Molukse ouderen of ouderen die zich daarmee verwant voelen. Tot de doelgroep behoren in het bijzonder ook Surinaamse en Antilliaanse ouderen.

In onze visie staat het welzijn van de cliënt centraal, want wie zich senang voelt, leeft langer, gelukkiger en gezonder.

Download hier het kwaliteitsverslag 2022

Kwaliteitsverslag 2023