Wijkverpleging/thuiszorg - Residentie Buitenzorg
Adoe, ramah tamah in een sfeer van tempo doeloe met de geur van verse boemboes?’ Bij Residentie Buitenzorg is dit dagelijkse kost. In onze WLZ gecertificeerde zorginstelling staan warmte, gastvrijheid en respect voorop. Ons zorgaanbod is zeer compleet en bestaat uit dagverzorging, thuiszorg, verpleeghuiszorg, huishoudelijke zorg en maaltijdvoorziening. Wij zijn gespecialiseerd in wonen, zorg en welzijn voor Indische en Molukse ouderen of ouderen die zich met onze cultuur verwant voelen. Onze ervaring is dat ouderen met een Surinaamse of Antalliaanse achtergrond zich ook thuisvoelen in onze doelgroepgerichte zorg. In het Noorden en Oosten van Nederland zijn we dé full-service woonzorgorganisatie voor cultuurspecifieke zorg met roots in de gordel van smaragd. We zijn gevestigd in Groningen, Assen, Drachten en Almelo.
Indonesische ouderenzorg, senang zorg, senang, molukse ouderenzorg, chinese ouderenzorg, thuiszorg, moluks, indonesisch, dagbesteding, indonesische maaltijden, molukse maaltijden, ouderenzorg almelo, ouderenzorg groningen, ouderenzorg assen, ouderenzorg drachten, assen, drachten, groningen, almelo, antilliaanse ouderenzorg, surinaamse ouderenzorg, verzorgingstehuis, maaltijdservice, bejaardentehuis, woonzorgcentra, residentie buitenzorg, adeline schiphuis, alfons schiphuis, nederlandse-indische ouderen, allochtone ouderen, nederland, indonesie, china, indische ouderenzorg
15561
page-template-default,page,page-id-15561,bridge-core-2.4.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-22.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16095
 

Wijkverpleging/thuiszorg

U woont zelfstandig in uw eigen huis, maar hebt (tijdelijk) verpleging en persoonlijke verzorging nodig? Wij bieden persoonlijke verzorging en verpleging in de vorm van wijkverpleging, oftewel: thuiszorg. Onze wijkverpleegkundige bespreekt met u welke zorg nodig is. Wij werken met een klein team en u krijgt een eigen contactpersoon. Dit geeft een veilig gevoel. Veranderingen in uw gezondheid worden snel opgemerkt en waar nodig wordt in overleg met u actie ondernomen. En mocht het zo zijn dat uw eigen huis niet meer voldoet, bijvoorbeeld omdat het niet gelijkvloers is of er geen lift in het gebouw zit, dan is verhuizen naar een zelfstandig appartement in één van onze locaties een ideale oplossing.

  • Aanvraag : U kunt een indicatie voor wijkverpleging verkrijgen via onze wijkverpleegkundige. Zij stelt vast welke zorg nodig is volgens vaste richtlijnen.
  • Eigen bijdrage: Voor wijkverpleging betaalt u geen eigen bijdrage. Wijkverpleging valt onder de Zorgverzekeringswet (Zvw). De zorg wordt betaalt via uw zorgverzekering. Voor uw zorgverzekering betaalt u maandelijks premie. De zorg gaat niet ten laste van uw eigen risico.
  • Locaties: Groningen, Assen, Almelo.
  • Wachtlijst: Er is voor wijkverpleging geen wachtlijst. Wel is het verstandig om van tevoren met ons te overleggen welke zorgverzekeraar u hebt. Wij hebben met verschillende verzekeraars afspraken.