Senang wonen en leven zonder zorgen aan de Berkelstraat te Almelo! - Residentie Buitenzorg
Adoe, ramah tamah in een sfeer van tempo doeloe met de geur van verse boemboes?’ Bij Residentie Buitenzorg is dit dagelijkse kost. In onze WLZ gecertificeerde zorginstelling staan warmte, gastvrijheid en respect voorop. Ons zorgaanbod is zeer compleet en bestaat uit dagverzorging, thuiszorg, verpleeghuiszorg, huishoudelijke zorg en maaltijdvoorziening. Wij zijn gespecialiseerd in wonen, zorg en welzijn voor Indische en Molukse ouderen of ouderen die zich met onze cultuur verwant voelen. Onze ervaring is dat ouderen met een Surinaamse of Antalliaanse achtergrond zich ook thuisvoelen in onze doelgroepgerichte zorg. In het Noorden en Oosten van Nederland zijn we dé full-service woonzorgorganisatie voor cultuurspecifieke zorg met roots in de gordel van smaragd. We zijn gevestigd in Groningen, Assen, Drachten en Almelo.
Indonesische ouderenzorg, senang zorg, senang, molukse ouderenzorg, chinese ouderenzorg, thuiszorg, moluks, indonesisch, dagbesteding, indonesische maaltijden, molukse maaltijden, ouderenzorg almelo, ouderenzorg groningen, ouderenzorg assen, ouderenzorg drachten, assen, drachten, groningen, almelo, antilliaanse ouderenzorg, surinaamse ouderenzorg, verzorgingstehuis, maaltijdservice, bejaardentehuis, woonzorgcentra, residentie buitenzorg, adeline schiphuis, alfons schiphuis, nederlandse-indische ouderen, allochtone ouderen, nederland, indonesie, china, indische ouderenzorg
15890
post-template-default,single,single-post,postid-15890,single-format-standard,bridge-core-2.4.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-22.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16095

Senang wonen en leven zonder zorgen aan de Berkelstraat te Almelo!

Dé ideale woonomgeving voor senioren die zelfstandigheid, veiligheid, comfort en gezelligheid zoeken in combinatie met de zekerheid van zorg en ondersteuning.

 

Omschrijving

Indeling: Entree/hal, toilet, ruime woonkamer met open keuken. Twee ruime slaapkamers en een berging met opstelplaats voor wasmachine en/of droger. De badkamer is voorzien van wastafel, douche en tweede toilet. Deze is bereikbaar via een schuifdeur vanuit de master bedroom. Via 1 van de slaapkamers heeft u toegang tot een royale buitenruimte (balkon, terras of dakterras). Er zijn 4 types appartementen verdeeld over vier verdiepingen. De plattegronden zijn bij ons verkrijgbaar.

  • Er is 1 lift waarmee alle appartementen bereikbaar zijn.
  • Op het (achter)terrein zijn parkeerplaatsen aanwezig.
  • De moderne woon/ zorgappartementen zijn bedoeld voor senioren (rolstoelvriendelijk).

Inkomenseis

De appartementen worden in principe toegewezen aan huishoudens met een gezinsinkomen van maximaal € 34.678. Om dit te kunnen toetsen dient u een inkomensverklaring in te vullen bij de Belastingdienst. Er zijn uitzonderingen op de inkomenseis mogelijk. Bijvoorbeeld voor mensen met een hogere zorgindicatie (10 uur of meer).

Verhuur

Residentie Buitenzorg verhuurt zelf de appartementen en levert de zorg en ondersteuning aan de bewoners. Bij het aangaan van het huurcontract wordt daarvoor getekend. Op deze manier kunnen voorzieningen zoals de gemeenschapsruimte en de keuken structureel worden geëxploiteerd.

Huurprijs

Het betreft sociale huurwoningen waarvoor huurtoeslag mogelijk is. De huur van de appartementen die wij verhuren komt op ongeveer € 727,10 inclusief servicekosten.

 

Deze presentatie is informatief en geheel vrijblijvend. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.