Residentie Buitenzorg in Spanje - Residentie Buitenzorg
Adoe, ramah tamah in een sfeer van tempo doeloe met de geur van verse boemboes?’ Bij Residentie Buitenzorg is dit dagelijkse kost. In onze WLZ gecertificeerde zorginstelling staan warmte, gastvrijheid en respect voorop. Ons zorgaanbod is zeer compleet en bestaat uit dagverzorging, thuiszorg, verpleeghuiszorg, huishoudelijke zorg en maaltijdvoorziening. Wij zijn gespecialiseerd in wonen, zorg en welzijn voor Indische en Molukse ouderen of ouderen die zich met onze cultuur verwant voelen. Onze ervaring is dat ouderen met een Surinaamse of Antalliaanse achtergrond zich ook thuisvoelen in onze doelgroepgerichte zorg. In het Noorden en Oosten van Nederland zijn we dé full-service woonzorgorganisatie voor cultuurspecifieke zorg met roots in de gordel van smaragd. We zijn gevestigd in Groningen, Assen, Drachten en Almelo.
ouderen, vakantie, verzorgde busreis, residentie buitenzorg, indonesisch, moluks
15722
post-template-default,single,single-post,postid-15722,single-format-standard,bridge-core-2.4.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-22.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16095

Residentie Buitenzorg in Spanje

Bij Residentie Buitenzorg doen we meer dan wonen. Dit jaar was het mogelijk voor de ouderen om zich aan te melden voor een verzorgde vakantie, namelijke een busreis naar Spanje.

Een korte update vanuit Spanje door Adeline Schiphuis;

Na een spannende bus- en vliegreis, genieten we van een heerlijke omgeving in Santa Susanna. Elke dag prachtig weer, heerlijk eten (voor elk wat wils) en ’s avonds dansen en muziek luisteren met The Nightriders. De zon en mooie muziek doen wonderen. Vandaag gaan wij de botanische tuin in Blanes bewonderen. We hebben twee kleine bussen gehuurd om onze ouderen hier naar toe te vervoeren. De medewerkers, verzorgers en vrijwilligers verzorgen onze ouderen een onvergetelijke vakantie. De waardering is dan ook erg groot????????????