Maatregelen Coronavirus - Residentie Buitenzorg
Adoe, ramah tamah in een sfeer van tempo doeloe met de geur van verse boemboes?’ Bij Residentie Buitenzorg is dit dagelijkse kost. In onze WLZ gecertificeerde zorginstelling staan warmte, gastvrijheid en respect voorop. Ons zorgaanbod is zeer compleet en bestaat uit dagverzorging, thuiszorg, verpleeghuiszorg, huishoudelijke zorg en maaltijdvoorziening. Wij zijn gespecialiseerd in wonen, zorg en welzijn voor Indische en Molukse ouderen of ouderen die zich met onze cultuur verwant voelen. Onze ervaring is dat ouderen met een Surinaamse of Antalliaanse achtergrond zich ook thuisvoelen in onze doelgroepgerichte zorg. In het Noorden en Oosten van Nederland zijn we dé full-service woonzorgorganisatie voor cultuurspecifieke zorg met roots in de gordel van smaragd. We zijn gevestigd in Groningen, Assen, Drachten en Almelo.
Indonesische ouderenzorg, senang zorg, senang, molukse ouderenzorg, chinese ouderenzorg, thuiszorg, moluks, indonesisch, dagbesteding, indonesische maaltijden, molukse maaltijden, ouderenzorg almelo, ouderenzorg groningen, ouderenzorg assen, ouderenzorg drachten, assen, drachten, groningen, almelo, antilliaanse ouderenzorg, surinaamse ouderenzorg, verzorgingstehuis, maaltijdservice, bejaardentehuis, woonzorgcentra, residentie buitenzorg, adeline schiphuis, alfons schiphuis, nederlandse-indische ouderen, allochtone ouderen, nederland, indonesie, china, indische ouderenzorg
16077
post-template-default,single,single-post,postid-16077,single-format-standard,bridge-core-2.4.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-22.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16095

Maatregelen Coronavirus

Het coronavirus (covid-19) heeft de wereld al even in zijn greep. De impact die het virus heeft op onze samenleving is ongekend. Wij zijn als zorgorganisatie al een tijdje bezig om maatregelen te nemen ter voorkoming van de verspreiding van het virus en ter bescherming van onze kwetsbare ouderen en onze medewerkers.

Voor Residentie Buitenzorg staat de gezondheid en het welzijn van onze ouderen en medewerkers voorop. De volgende maatregelen hebben wij in dit verband genomen:

  • De verpleegafdeling in Groningen is (verplicht) op slot gegaan. We hanteren de landelijke richtlijn, waarbij we geen bezoek toelaten met uitzondering van de stervensfase. Deze maatregel geldt vooralsnog tot 6 april 2020.
  • De dagverzorging in Groningen, Assen, Almelo en Drachten is gesloten. We houden dagelijks contact met onze ouderen en verstrekken maaltijden. Deze maatregel geldt vooralsnog tot 6 april 2020.
  • Verder volgen wij de richtlijnen van het RIVM en de regelgeving van de overheid, in het bijzonder met betrekking tot hygiëne en het gebruik van beschermingsmiddelen.
    De maatregelen die wij genomen hebben kunnen veranderen, als de actualiteit daar aanleiding toe geeft. Houdt daar rekening mee. We informeren onze ouderen en medewerkers over eventuele veranderingen.


Groningen, 24 maart 2020