Handelsmissie Jakarta november 2018 - Residentie Buitenzorg
Adoe, ramah tamah in een sfeer van tempo doeloe met de geur van verse boemboes?’ Bij Residentie Buitenzorg is dit dagelijkse kost. In onze WLZ gecertificeerde zorginstelling staan warmte, gastvrijheid en respect voorop. Ons zorgaanbod is zeer compleet en bestaat uit dagverzorging, thuiszorg, verpleeghuiszorg, huishoudelijke zorg en maaltijdvoorziening. Wij zijn gespecialiseerd in wonen, zorg en welzijn voor Indische en Molukse ouderen of ouderen die zich met onze cultuur verwant voelen. Onze ervaring is dat ouderen met een Surinaamse of Antalliaanse achtergrond zich ook thuisvoelen in onze doelgroepgerichte zorg. In het Noorden en Oosten van Nederland zijn we dé full-service woonzorgorganisatie voor cultuurspecifieke zorg met roots in de gordel van smaragd. We zijn gevestigd in Groningen, Assen, Drachten en Almelo.
Indonesische ouderenzorg, senang zorg, senang, molukse ouderenzorg, chinese ouderenzorg, thuiszorg, moluks, indonesisch, dagbesteding, indonesische maaltijden, molukse maaltijden, ouderenzorg almelo, ouderenzorg groningen, ouderenzorg assen, ouderenzorg drachten, assen, drachten, groningen, almelo, antilliaanse ouderenzorg, surinaamse ouderenzorg, verzorgingstehuis, maaltijdservice, bejaardentehuis, woonzorgcentra, residentie buitenzorg, adeline schiphuis, alfons schiphuis, nederlandse-indische ouderen, allochtone ouderen, nederland, indonesie, china, indische ouderenzorg
16004
post-template-default,single,single-post,postid-16004,single-format-standard,bridge-core-2.4.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-22.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16095

Handelsmissie Jakarta november 2018

Afgelopen week zijn wij, Adeline en Henk Schiphuis, in Jakarta voor een handelsmissie olv minister van Staat mevrouw Sybilla Dekker. Was prima, ze heeft ons goed vertegenwoordigd. Helaas was minister Bruins afwezig, vanwege de ontstane situatie in ons land. Onze missie is de elderly care op de kaart te zetten, zoals wij in Nederland hebben ingevuld. Naast de missie, hebben wij een eigen programma. Op uitnodiging van mevrouw professor Setyowati, bezoeken wij directies van ziekenhuizen om hier invulling aan te geven. Wij zijn begonnen in Tangerang, hierna naar Bogor en als laatste de lokatie richting Puncak bezocht.
De directies willen graag met ons samenwerken. Dit houdt in kennis uitwisselen op het gebied van geriatrie en ouderenzorg, zoals wij het in Nederland hebben ingevuld. Daarnaast willen ze graag een uitwisseling van verpleegkundigen en verzorgenden. Het waren hele bijzondere dagen en wij hebben weer een stap gemaakt om iets moois te realiseren zowel voor onze organisatie als voor onze ouderen. Wij hopen met wat sfeerbeelden een indruk te geven van onze missie.

Met vriendelijke groet,

Adeline Schiphuis-Piël
Directeur/Bestuurder
Stichting Residentie Buitenzorg