Residentie Buitenzorg - Ouderenzorg in Drachten
Adoe, ramah tamah in een sfeer van tempo doeloe met de geur van verse boemboes?’ Bij Residentie Buitenzorg is dit dagelijkse kost. In onze WLZ gecertificeerde zorginstelling staan warmte, gastvrijheid en respect voorop. Ons zorgaanbod is zeer compleet en bestaat uit dagverzorging, thuiszorg, verpleeghuiszorg, huishoudelijke zorg en maaltijdvoorziening. Wij zijn gespecialiseerd in wonen, zorg en welzijn voor Indische en Molukse ouderen of ouderen die zich met onze cultuur verwant voelen. Onze ervaring is dat ouderen met een Surinaamse of Antalliaanse achtergrond zich ook thuisvoelen in onze doelgroepgerichte zorg. In het Noorden en Oosten van Nederland zijn we dé full-service woonzorgorganisatie voor cultuurspecifieke zorg met roots in de gordel van smaragd. We zijn gevestigd in Groningen, Assen, Drachten en Almelo.
Indonesische ouderenzorg, senang zorg, senang, molukse ouderenzorg, chinese ouderenzorg, thuiszorg, moluks, indonesisch, dagbesteding, indonesische maaltijden, molukse maaltijden, ouderenzorg almelo, ouderenzorg groningen, ouderenzorg assen, ouderenzorg drachten, assen, drachten, groningen, almelo, antilliaanse ouderenzorg, surinaamse ouderenzorg, verzorgingstehuis, maaltijdservice, bejaardentehuis, woonzorgcentra, residentie buitenzorg, adeline schiphuis, alfons schiphuis, nederlandse-indische ouderen, allochtone ouderen, nederland, indonesie, china, indische ouderenzorg
15477
page-template-default,page,page-id-15477,bridge-core-2.4.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-22.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16095
 

Drachten

Naast de locaties Groningen, Almelo en Assen is er ook een locatie in Drachten, namelijk De Marke, om cultuurspecifieke zorg en ondersteuning ook voor ouderen in Friesland aan te kunnen bieden.

Bij De Marke zijn er appartementen en een gemeenschappelijke ruimte aanwezig. In de ontmoetingsruimte kan men bijvoorbeeld samen eten en deelnemen aan activiteiten. In de woonvoorziening zullen niet alleen maar Indische en Molukse ouderen zich thuis voelen, maar iedere senior die hecht aan kwaliteit van leven en, indien nodig, professionele zorg. Residentie Buitenzorg biedt: huishoudelijke hulp, maaltijdservice, persoonlijke verzorging en verpleging. De appartementen hebben een riante woonkamer, twee slaapkamers en een mooie buitenruimte.

In Drachten hebben wij de volgende zorgdiensten. Klik op de diensten hieronder voor meer informatie.

– Thuiszorg
– Dagverzorging
Huishoudelijke hulp

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op: 050-368 60 90 of info@residentiebuitenzorg.nl

De Marke in Drachten
De Marke 84
9203 DW Drachten