Afscheid Adeline Schiphuis - Residentie Buitenzorg
Adoe, ramah tamah in een sfeer van tempo doeloe met de geur van verse boemboes?’ Bij Residentie Buitenzorg is dit dagelijkse kost. In onze WLZ gecertificeerde zorginstelling staan warmte, gastvrijheid en respect voorop. Ons zorgaanbod is zeer compleet en bestaat uit dagverzorging, thuiszorg, verpleeghuiszorg, huishoudelijke zorg en maaltijdvoorziening. Wij zijn gespecialiseerd in wonen, zorg en welzijn voor Indische en Molukse ouderen of ouderen die zich met onze cultuur verwant voelen. Onze ervaring is dat ouderen met een Surinaamse of Antalliaanse achtergrond zich ook thuisvoelen in onze doelgroepgerichte zorg. In het Noorden en Oosten van Nederland zijn we dé full-service woonzorgorganisatie voor cultuurspecifieke zorg met roots in de gordel van smaragd. We zijn gevestigd in Groningen, Assen, Drachten en Almelo.
Indonesische ouderenzorg, senang zorg, senang, molukse ouderenzorg, chinese ouderenzorg, thuiszorg, moluks, indonesisch, dagbesteding, indonesische maaltijden, molukse maaltijden, ouderenzorg almelo, ouderenzorg groningen, ouderenzorg assen, ouderenzorg drachten, assen, drachten, groningen, almelo, antilliaanse ouderenzorg, surinaamse ouderenzorg, verzorgingstehuis, maaltijdservice, bejaardentehuis, woonzorgcentra, residentie buitenzorg, adeline schiphuis, alfons schiphuis, nederlandse-indische ouderen, allochtone ouderen, nederland, indonesie, china, indische ouderenzorg
16038
post-template-default,single,single-post,postid-16038,single-format-standard,bridge-core-2.4.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-22.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16095

Afscheid Adeline Schiphuis

Afscheid Adeline Schiphuis

Op 7 december 2019 viert Adeline haar 70ste verjaardag en neemt zij afscheid al Directeur/Bestuurder van Residentie Buitenzorg.

Een belangrijk moment in haar leven, een moment om bij stil te staan.

Adeline is in 1949 geboren in Djatinegara (Jakarta). Op de leeftijd van 8 jaar is zij samen met haar ouders, zusters (4) en broers (3) in Nederland gaan wonen.

In 2007 heeft zij samen met haar familie stichting Residentie Buitenzorg opgericht, een cultuurspecifieke zorginstelling voor Indische, Molukse, Surinaamse en Antilliaanse ouderen en voor ouderen die affiniteit hebben met de doelgroep.

De medewerkers en bewoners willen haar ontzettend bedanken voor haar jarenlange inzet voor de stichting en voor hen. Terima Kasih!

Daarom wordt 7 december haar loopbaan bij Residentie Buitenzorg feestelijk afgesloten.