300 eieren van de Toekan - Residentie Buitenzorg
Adoe, ramah tamah in een sfeer van tempo doeloe met de geur van verse boemboes?’ Bij Residentie Buitenzorg is dit dagelijkse kost. In onze WLZ gecertificeerde zorginstelling staan warmte, gastvrijheid en respect voorop. Ons zorgaanbod is zeer compleet en bestaat uit dagverzorging, thuiszorg, verpleeghuiszorg, huishoudelijke zorg en maaltijdvoorziening. Wij zijn gespecialiseerd in wonen, zorg en welzijn voor Indische en Molukse ouderen of ouderen die zich met onze cultuur verwant voelen. Onze ervaring is dat ouderen met een Surinaamse of Antalliaanse achtergrond zich ook thuisvoelen in onze doelgroepgerichte zorg. In het Noorden en Oosten van Nederland zijn we dé full-service woonzorgorganisatie voor cultuurspecifieke zorg met roots in de gordel van smaragd. We zijn gevestigd in Groningen, Assen, Drachten en Almelo.
Indonesische ouderenzorg, senang zorg, senang, molukse ouderenzorg, chinese ouderenzorg, thuiszorg, moluks, indonesisch, dagbesteding, indonesische maaltijden, molukse maaltijden, ouderenzorg almelo, ouderenzorg groningen, ouderenzorg assen, ouderenzorg drachten, assen, drachten, groningen, almelo, antilliaanse ouderenzorg, surinaamse ouderenzorg, verzorgingstehuis, maaltijdservice, bejaardentehuis, woonzorgcentra, residentie buitenzorg, adeline schiphuis, alfons schiphuis, nederlandse-indische ouderen, allochtone ouderen, nederland, indonesie, china, indische ouderenzorg
16083
post-template-default,single,single-post,postid-16083,single-format-standard,bridge-core-2.4.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-22.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16095

300 eieren van de Toekan

Breek de dag, tik een eitje! Pasen viel vroeg dit jaar bij Residentie Buitenzorg. Of we belang bij eieren hadden, vroeg de manager van Hotel Van der Valk te Hoogkerk. Ze konden de eieren niet meer gebruiken vanwege de corona-crisis. Wellicht hadden wij interesse, dacht men bij Van der Valk. Onze chef kok Lifter bedacht zich geen moment en antwoordde meteen volmondig ‘ja’! Maar hoeveel dan? Nou, een stuk of 300 misschien? Niet veel later stond Lifter met 300 eieren op de stoep aan de Grote Beerstraat. Samen met onze vrijwilligers heeft hij de eieren onder onze ouderen verdeeld. Sambal goreng telor? Enak! Zonder gekheid, bedankt Van der Valk!